INNOVART 2022 Képzőművészeti pályázat

INNOVART 2022 Képzőművészeti pályázat!
A szakmai zsűrizés főbb szempontjai a következők voltak:
A zsűri tagok értékelték és szem előtt tartották a pályamunkák megfelelő színvonalát, a választott technikán belül a kivitelezést, az alkalmazott színek összhangját, a technikai megvalósítást, ötletet, egyedi kivitelezést.
Fő szempont volt hogy az újrahasznosítás, környezetvédelem témakörében készüljenek a pályaművek, illetve tartlamazzanak újrafeldolgozott anyagokat.
Szeretettel várjuk az 2022. november 04-én 17:00 órakor tartandó kiállításmegnyitónkra, ahol bemutatjuk a kiállításra behívott pályázók munkáit továbbá kihirdetjük a díjazott pályázókat.
Díjátadóval egybekötött kiállításmegnyitó dátuma, helyszíne:
➡Helyszín: UP Újpest Rendezvénytér, III. emelet (liftel megközelíthető)
Cím: 1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

Legutóbbi megjelenések

Párisi Udvar Galéria-Újjászületés tárlat

Párisi Udvar Galéria-Újjászületés tárlat

Május 3-án 17 h-kor a Párisi Udvar Galériában (Budapest V. Ferenciek tere 11.) nyílik az Újjászületés c. tavaszi tárlat, ahol a Belvárosi Művészeti Egyesület festői-grafikusai-fotósai és a kiállítás pályázatának nyertesei mutatják be képzőművészeti alkotásaikat. Baráz...

HELLO PIAC

HELLO PIAC

HELLO PIAC Design Vásár MÁJUS 6. | 11-18h | Erzsébet tér Gyere el Te is Budapest legmenőbb design vásárára, és fedezd fel a hazai tervezők és designerek legegyedibb és legkülönlegesebb táskáit, ruháit, ékszereit, lakásdekorációs kiegészítőket, baba-mama termékeit,...