KARDA BORÓKA VAGYOK,

Karda Boróka vagyok vizuális művész, a Karda Boróka Art megálmodója.
1984-ben születtem Székelyföldön. Férjemmel és három gyermekünkkel Ürömön élünk.
2021-ben a fotográfia mellett nagy érdeklődéssel fordultam a festészet irányába. A színek és formák alkotásának lehetősége, valamint a képek által közvetített mély érzelmek mindig vonzottak engem. A fotográfia segítségével megörökíthetem a pillanatot, de a festészetben megtaláltam a szabadságot és kreativitást, hogy a saját világomat hozhassam létre a vásznon. A képzőművészet által kifejezhetem a gondolataimat, érzéseimet és álmaimat a saját egyedi stílusommal. A fotográfia és a festészet kombinációja lehetővé teszi számomra, hogy egyesítsem a valóságot és a képzeletet, és egyedi művészeti kifejezést hozzak létre, ami mindig is inspirál és boldoggá tesz. 
A 2023-ban létrehoztam a BoRo Art & Designt, mely egy kreatív és stílusos művészeti márkát képvisel, egyedi és minőségi termékeket kínál. Fő célom, hogy a művészetet és az egyediséget ötvözzem a mindennapi életünkben, és megmutassam, hogy a művészet nem csak a falakra és a galériákba tartozik. Magyar kézműves szakértelemmel és szeretettel készített táskáim egyedi műalkotásokat visznek magukon, amelyek nem csak divatosak, hanem kifejezik a viselőjük személyiségét és kreativitását is. A táskáim a művészeti kifejezés és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtják, és a mindennapi tevékenységek során is stílusos kiegészítővé válnak. Emellett büszkén mutatom be különleges, limitált kiadású pólóimat, amelyeken művészien megjelennek a festményeim. Ezek a pólók nemcsak ruhadarabok, hanem hordozói az inspirációnak és a művészetnek, amelyet magunkon viselhetünk.

A BoRo Art & Design olyan brand, amely szereti inspirálni az embereket, hogy merjenek kilépni a megszokott határokból, és az egyedi művészetet hozzák be mindennapjaikba. Célom, hogy minden termékemmel örömet és inspirációt hozzak az emberek életébe, és egy kis színt vigyek a világukba.

„A művészet mindenkié!Viselj művészetet!

CSOPORTOS KIÁLLÍTÁSOK

  • 2021. november- Bakelit Multi Art Center, Jelen c. alkotásom.
  • 2022. március- Szabó Ervin Könyvtár, Dűne c. alkotásom.
  • 2022. november- Bakelit Multi Art Center , Várakozás c. alkotásom.
  • 2022. november- UP Rendezvényközpontban, Betemet c. alkotásom.
  • 2023. január- Jancsó Art Gallery, Betemet c. alkotásom.
  • 2023. március- Titok Galéria, Jécus c. és Feltámadás c. alkotásaim.
  • 2023. május- Párisi Udvar Galéria- Tulipán mező c. és Tavaszi zsongás c. alkotásaim
  • 2023. augusztus- ETELE Pláza Képzőművészeti kiállítás, Plázacicák c. és Vívódás c. alkotásaim
  • 2023.október .15 D39 Kultúrtér-Képzőművészeti kiállítás, Laboda Paréj c. alkotásom.
  • 2023. október 20. No Limits Open Contest Winners’ Exhibition a Golden Duck Gallery&Art Spaceben- Plázacicák c. alkotásom.